پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير
پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير
نوع فایل: power point قابل ویرایش 41 اسلاید قسمتی از اسلایدها: در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock در اين روشها چربی شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقيق تر بوده و معمولاً بعنوان مقايسه و در کارهای تحقيقی مورد استفاده قرار ميگيرند. مهمترين و متداولترين روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere در اين روشها از اصول اسپکتروفوتومتری استفاده ميشود. مهمترين و متداولترين اين روشها در حال حاضر روش Milko-Tester Mk II ميباشد که برای تعيين نسبت درصد چربی شير کامل, شير پس چرخ و خامه بکار ميرود. فهرست مطالب و اسلایدها: دسته اول_ روشهای حجمی دسته دوم_ روشهای وزنی دسته سوم_ روشهای طيفی روش ژربر وسائل لازم برای آ ...دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید
دسته : فنی و مهندسی
تگ ها : پاورپوینت , روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر